lördag 2 oktober 2010

MÅSTE VARA FEL NÅNSTANS....


...på den här bloggen. Närmare 200 läsare per dag senaste dagarna och i stort bara tänkvärda kommentarer till ett vettigt inlägg? Av personer som har något att säga och dessutom skriver under eget namn!
En enda mejlfråga har kommit med det klassiska stuket – inte vad vi diskuterar, utan den stående hundvärldsfrågan vem som diskuteras. Så låt det avslöjas!
Jo, hunden som var en obehaglig översittare mot valpar men (kanske) skulle ha haft ett snyggt MH är tagen ur verkligheten. Och vem födde nu upp detta förstklassiga slagträ i MH-grälet???
Inte vet jag. Det var en schäfer som levde för typ femton år sedan. Men fanns, det gjorde han!
Till skillnad från en collie som har förekommit i stor stil på en annan blogg sista tiden. Den hunden har aldrig funnits.

Collievänner återkommer, för bloggen ifråga är en intressant studie av hur man kan lägga upp en kampanj på nätet. Men vi vill inte att det skymmer den verkliga diskussionen – uppfödare som inte följer rasklubbens rekommendationer och hur rasklubben bäst ska hantera situationen. Om den diskussionen drunknar i anonyma lögner, då har kampanjen lyckats.
Trevlig helg tills vidare!

Bodil Carlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar