söndag 3 oktober 2010

SLUTSNACKAT?

Lisbeth Högman har hastigt stängt sin blogg för fortsatta kommentarer om collien som nafsade en domare. Förra gången hon fick mothugg på den här sidan städade hon omgående bort både det då aktuella personutpekande påhoppet på rasklubbens statistikansvariga med tillhörande kommentarer. Med i svepet åkte flera ålderstigna inlägg, t ex det från 30 april 2009 vari vissa personer - Collieklubbens styrelse och medlemmar? - uppmanas sjunga gamla nazisånger framför valborgseldarna, eftersom musikvalet ansågs passande för oss.Det känns lite tråkigt: vissa tokerier får med tiden en sorts affektionsvärde.

När det gäller collien ägd av personen som kommenterar "Collien som inte fanns" vill Högman ha det till att vi påstår att ingen sådan hund har existerat. Osant. Det som fanns var en hund och en A-kod. Det som aldrig har existerat är det mentala vrak etcetcetc som hon med hjälp av sina accepterade kommentarer presenterar för sina läsare.
Högman tycker att det får vara "slutsnackat" nu. Tyvärr är det lite sent påkommet. Slutljuget kanske det däremot kan bli?
På återhörande i annan instans!

Bodil Carlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar