tisdag 15 mars 2011

SÄTT KRYSS I RÄTT RUTA!

Vad gjorde den ensamma unga kvinnan som var den sista i sin släkt?


1)Hon sa: ”Man kan ju inte bara tänka på mentaliteten!” och gifte sig med den siste manlige sysslingen, som råkade vara en barnlös änkeman med svår fobi för kvinnor. De fick släpa honom upp till altaret, men givetvis är det helt rätt att man inte bara kan tänka på mentaliteten.
2)
Hon sa: ”Man måste ju tänka på det yttre också!” och gifte sig med den siste manlige sysslingen, som hade en tvångsmässig upptagenhet med att alltid bli sedd i det senaste modet. Hon fick inte av honom finkläderna på bröllopsnatten, men man måste ju tänka på det yttre.
3)
Hon sa:”Man måste ju bevara de gamla blodslinjerna!” och gifte sig med sin farfars bror. Han fick inga barn med henne, han fick faktiskt inga ens i sin krafts dagar, och visst hade han fått en skäppa av släktens gamla problem, men han bar i alla fall inte på några nya okända anlag som hon inte hade en aning om. Man vet vad man har.

Välkomna in med svaren!

Bodil Carlsson

3 kommentarer:

  1. Inget av dem. Ätten dog ut med henne. Alternativet är att hon inte var så sjuk som befarat utan bara förläst sig på romaner av Jane Austen, vars idéer uppfattdes som galenskap av omgivningen. Hon gjorde en resa till Tyskland där hon träffade en mjölnare med vilken hon gifte sig. Hon blev sedemera mor till åtta friska barn och förde in nytt blod i släkten. Hon anses också vara den tyska kvinnorörelsens moder.
    Det finns hopp! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag sätter 100 spänn på att hon födde upp collie!!! och struntade i att föra sin egen ätt vidare.

    SvaraRadera
  3. HEJ!

    Jag tror hon gifte sig med någon av ovanstående men blev frustrerad och rumlade runt i sänghalmen med den stilige butlern i huset:-) Åh vips blev det barn och de blev friska och sunda, för ett tag framöver;-)

    Tjingeling Bettan

    SvaraRadera