onsdag 28 juli 2010

OK, OK...

Folk mejlar och frågar om jag har klart för mig att en eller annan vänlig själ kommer att kontakta Mr. Blake och tala om att det skrivs om honom på den här bloggen.
Nu när jag tänker på saken, så har de förstås alldeles rätt. Innehavarna av kennelnamnet Corydon måste ju ha kontakter, som matar dem med information om vad som pågår i Sverige. Hur skulle de annars ha fått tanken att det pågår någon form av sammansvärjning med syftet att förvandla våra hundar till skarpa vakthundar?

Det måste kännas otryggt att vara beroende av selektivt översatt information från ett språkområde som man inte själv behärskar. Man blir utlämnad åt en version, som man inte kan kontrollera. Av artighet mot Mr. and Mrs. Blake överväger jag därför att skriva gårdagens inlägg på engelska.

Dock får detta bli under morgondagen. Här har eftermiddagen gått åt till att i sensommarvärme och svärmande insektshorder bättra på fårstängslen och i morron väntar en vanlig arbetsdag. Hundarna har varit änglar - as usual.

1 kommentar:

  1. Skulle det uppfattas som ett hot????????;-)Ska vi här i Sverige bli rädda???? men hallååååååå!
    Han kanske skulle fundera mer på hur kennelklubbar runt om i europa ser på hans sätt att uttrycka sig om dessa organisationer och fundera på om de vill fortsätta utnyttja honom som domare i fortsättningen.

    SvaraRadera