lördag 3 juli 2010

THE IRL GYM&SWEATSHOP UNLIMITED!


Oöverträffad workout! Utmana din kropp! Bräck dina kompisars gymskryterier! Testa din muskelstyrka och temperaturreglerande fysiologiska maxkapacitet mot 1 500 kg hö! På vår anläggning ingår trettifemgradigt solgass mot autentisk lagårdsvägg liksom litervis med lättsaltat ljummet vatten och låååång dusch i kvällningen.Var hittar du något liknande? Djup, god sömn följer - no extra charge.


Ibland är livet lite härligt. Här är en sak jag inte hade trott att jag skulle få se. Tan klättrar målmedvetet uppför den branta, gungande och rätt instabila väggen av löspressade höbalar för att ta reda på vad matte sysslar med två meter ovanför honom. Han inser sedan att ingen någonsin har revirmarkerat loftets väggar och tar sig förtjust an denna ansvarsfulla uppgift, så att inte en massa andra killar ska komma sättande och göra anspråk...
...och så följer ett moment ur ettans bonnläppslydnad.

Dogs make a life good.

5 kommentarer:

  1. Lessen Bodil, men när du kommit upp i 60 ton hö kan vi börja snacka gym ;-)

    SvaraRadera
  2. Japp ;-) Men de va längesen :-))))

    SvaraRadera
  3. Bettan, du borde ta allvarligt på det här. Du har totalpajat mitt livs första lysande företagsidé. Här, serru, skulle det bli Bonnläppar mot Botoxläppar! Dom skulle få BETALA för att slänga in vårt hö!
    Observera den fina formuleringen om att testa "maximal fysiologisk temperaturregleringskapacitet". Det betyder förstås "Upptäck hur mycket du kan svettas" och är avsett att attrahera folk som anser att "svettning" är namnet på en skamlig sjukdom... om den inte inträffar i gymsammanhang. Jaha, och så kommer du och kvaddar allt genom att låta alla förstå att det finns folk som slänger in SEXTIO ton hö...suck. Återgår till ursprungsplanen, som går ut på att sommarturisterna som kommer förbi i sina bilar och bligar så häpet på jordbrukets gamla handdrivna redskap skulle förmås köra i diket om min man och jag börjar spela luftgitarr på verktygen medan vi skrålar en lätt friserad version av en gammal fin Springsten-låt. Så här ungefär:
    We don´t care how many gyms you been to
    Cause you ain´t lived ´til you had your muscles seen to
    By a slyröjarlie, Wow wow wow wow!Slyröjarlie!
    It takes a slyröjarlie - to get a dirty job done!

    SvaraRadera
  4. Du anar inte så rätt du har Bodil, i att det faktiskt finns folk som tror att svettas är en sjukdom som skall undvikas till varje pris. HAr själv fått till svar "men då blir jag ju svettig" när jag satt dom på en viss arbetsuppgift. Hmmmmmmmmmmmmmmm ??????????????Den stackarn var inte mer än 22 år gammal heller :-)))))

    SvaraRadera