torsdag 2 april 2009

I en annan del av galaxen...

....på planeten som avlägsnar sig rasar stormen vidare. Åska och oväder härjar på en stor kontinent där. Blixtar och dunder i webinsändardebatten!
Meningen "30 000 pund i parningsavgifter" blixtrar till i en insändare. En annan mullrar om att engelska kennelklubbens "storhetsvansinnige ordförande" bör avgå så fort som möjligt. Läs själva på Dog World!

I sin vrå av Hundstjärnan har Bloggaren vaknat på sin bättre sida idag. Stormen har bedarrat. Inga undergångens ryttare, icke ett SKK förklätt till Nazi-Tyskland, så långt ögat ser. Icke ett bibelcitat.
Den milda vårmorgonen har inspirerat Bloggaren. Dagens inlägg håller en riktigt sansad ton. Vid första påseendet verkar det rent av sakligt.
Så det faller säkert uppdragsgivarna bättre i smaken.

Sedan kommer den vanliga berättelsen om den ohanterliga aggressiva collien - ja, ni vet, en sån där som minsann hade ett skapligt MH. Så att man ser hur sådana är!
Bloggaren bevistade inte evenemanget. Hon var inte på Collieklubbens årsmöte heller. Inte för att det hindrar henne från att leverera skildringar om vad som hände - på Hundstjärnan finns många kristallkulor.
Och många ivriga uppgiftslämnare med intresse av att få sin version framförd av en eller annan tam bloggare.

Engelska rasklubbben för Cavalier King Charles spaniel avsatte enligt tidningen Dog World en skaplig summa pengar för att få lite träning i hur man skulle förklara sig för media efter att motionen om magnetröntgen på avelsdjur hade röstats ner.



Dagens engelska läsövning är en gammal folkvisa från planeten Hundstjärnan:

So versed in the Scriptures, and yet doesn´t know it
(Or if she does know, her writings don´t show it) -
Now I wouldn´t mind, if I thought she were witless,
But it´s for some hidden reason she does bear false witness
To events where she never set foot.
She hints of meetings and show rings she never was in -
And lying we know is a sin, a sin,
And lying we know is a sin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar