tisdag 6 december 2011

EXPERTUTLÅTANDET 2: SPÅRSTÄMPLAR



Alla särskilda yttranden i ett nytt lagförslag är särskilda, på så vis att de uttrycker en särskild infallsvinkel eller en särskild grupps intresse. Men vissa känns mer särskilda än andra.
I det tredje särskilda yttrandet framför SKK:s vd utförligt hur angeläget det är att grytprov för jakthundar med levande grävling och prov på levande vildsvin i hägn ska lämnas ifred av lagen.
Punkt.

***

Ikväll ligger nysnön. Det är tacksamt med spårstämplar i fräsch snö. Det blir lätt att se vilket djur som fick bråttom fram för att sätta sina särskilda fotavtryck i det färska vita.
Inte sant?


Bodil Carlsson

3 kommentarer:

  1. HEJ!

    Ja du vad ska man säga????????? Det finns väl viktigare saker än grävlingsjakt som tas upp i lagförslaget De frågorna påverkar en stor del av SKK:s medlemmar och SKK som organisation men icke ett ord om detta??? Anmärkningsvärt är väl det minsta man kan säga!!!

    Jag hade förväntat mig någon form av annalys runt lagförslagets olika delar. Ex. hur ska man kunna efterleva obligatorisk uppfödarutbildning osv.

    Tjingeling Bettan

    SvaraRadera
  2. SKK - hur tänker ni nu?
    Svara gärna.

    SvaraRadera
  3. Bettan - synpunkterna kommer nog framöver, även från SKK. Fast egentligen - varför vänta? Om det t ex finns tankar om hur en obligatorisk uppfödarutbildning skulle se ut och hur den skulle organiseras, varför inte tala om det?
    Man kan tala om för SKK vad man tänker. Eller man kan vända sig direkt till Eskil Erlandsson med synpunkter på lagförslaget!

    SvaraRadera