tisdag 21 juni 2011

BACK ON TRACK!

Blixt och dunder borta, ny hårddisk under installation och den här hundnörden kan skriva inlägg igen.

Planerat är en översättning i delar av Jemima Harrisons artikel om tio steg för att klara de renrasiga hundarna - något av det bästa jag läst på länge och då inbegrips många av kommentarerna. Önskar att vi hade ett diskussionsforum på samma nivå i Sverige!
Jemima Harrisons blogg startade i november 2010 och har på sina sju månader fått över 230 000 besökare. Folk från ett antal olika raser och flera länder deltar och precis som här ser man tydligt skiljelinjen mellan människor som bryr sig om hundar och människor som bryr sig om raser - sin egen lilla ras f f a. Den som aldrig har haft ett problem, annat än elaka och okunniga utomståingars påhopp. Och kanske någon halvblind domare också, då.

En del kommentarer låter som här. Men väldigt många för en sansad diskussion långt borta från den balkaniserade sandlådan. Tänk om alla vi som tänker ungefär likadant kunde slå oss ihop!

Bodil Carlsson

1 kommentar:

  1. HEJ!

    Håller med dig Bodil, mestadels trevliga kommentarer och en MYCKET intressant artikel. Känner återigen att även om jag ibland tycker SKK är ute och cycklar så håller de sig ändå bra på banan jämfört med många andra liknande organisationer ute i världen.

    Tjing Bettan

    SvaraRadera