tisdag 24 november 2009

Lost in space

November är så ovälkommet dyster att den borde beläggas med besöksförbud. Vem vill ha eländet på tröskeln igen? Regnvälling, slirgräs och mörker! Grannens jakthund försvann en senkväll och vi sökte honom i två dygn med ficklampa i slänterna där grythålen ligger, i de tätaste granplanteringarna där linan kunde fastna, men icke en skymt av blekröd nylontamp någonstans... bara glashal grenar och halkvåt sten överallt.
Och mörker.




Till råga på allt försvann fast telefon och nätuppkoppling lika hastigt som den hunden. Telefonen är fortfarande väck, men nätet gjorde som terriern – satt plötsligt med oskyldig uppsyn på trappen och låssades som det regnade, vilket det givetvis gjorde. Hunden är betryggande inbommad igen. Nätuppkopplingen kommer och går, så vi passar på att lägga ut något som borde ha kommit igår.

ULF UDDMAN ÄR SKK:S HÖGSTE TJÄNSTEMAN. HANS JOBB ÄR ATT GENOMFÖRA DE ÅTGÄRDER SOM ORGANISATIONEN BESTÄMMER SKA GENOMFÖRAS.
HAN KAN KNAPPAST HA NÅGRA ANDRA OFFENTLIGA SYNPUNKTER PÅ T EX MH ÄN SKK HAR. HAR HAN PRIVATA TANKAR, SÅ ÄR DET HANS FULLA RÄTTIGHET OCH INTE FAIR ATT SPEKULERA OM .

KILLENS JOBB ÄR TROLIGEN TILLRÄCKLIGT KOMPLICERAT SOM DET ÄR UTAN ATT MAN SKA FÖRSÖKA ANVÄNDA HONOM SOM SLAGTRÄ.


Om man ogillar krav på MH och fungerar som megafon för en grupp som gör detsamma – skriv i eget namn! Skriv i gruppens namn!
Men låt för jisses bli att dra in Ulf Uddman!

Bodil Carlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar