söndag 21 oktober 2012

LOST IN FANGORN FOREST




Det här var dagen, då gräsmattan skulle räfsas lövfri. Och så skulle jag starta en ny blogg. Politik, samhällsfrågor, den offentliga sektorns förvandling, de ökande klyftorna och alla de förhoppningsfulla nya golfarna.
Men det regnade inte. Och Lilltiken var pigg! Så vi gick, nästan halva vår vanliga promenad gick vi. Colliebusen fick äntligen kissa sitt lystmäte på de vanliga ställena som har gått omarkerade så länge, som han ser det; tikarna fick förtretas över vissa andra tikars framfart och på  mjuk björnmossa löpte ett  spår värt att kolla in i skogskanten.



Hemmavid såg det ut så här i förskymningen. Inte blev det en rad skriven! Det blev som det brukar - jag står liksom bara och bligar. Immateriell kula i huvudet igen.Löven fick ligga. Man kan inte flytta undan något som är så vackert.




Om man kan minnas saker när man är död, så skulle jag vilja minnas träden här. Färgerna och smaken av  kyla och vatten. Jag skulle vilja komma ihåg att en gång hade jag mina hundar med  just här: i Fangorn forest om hösten.

Bodil Carlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar