lördag 5 februari 2022

LITE UNDERHÅLLNING PÅ LÖRDAG MORRON?

 

This is the first statement from the FCI concerning the idiotic ruling of a court concerning the banning of breeding Cavalier King Charles Spaniel’s and English Bulldogs in Norway.

We ALL have to fight against these misguided “do gooders” to save our beloved breeds and PLEASE do not think it cannot happen in my country because it CAN!!!


Stridsropen skalla. Vem skriver så här?

Medlemmen i SKK:s Domarförening, Paul H. Stanton. Allrounddomare, FCI-domare. Och enligt mitt minne en av de få svenska domare som ansåg det lämpligt att trotsa SKK:s rekommendation om att avstå från den fina bjudresan till Kina för World Dog Show 2019.

Känner ni er väl representerade, SKK-medlemmar?



Dagen efter detta inlägg gjorde FCI:s ordförande en ny insats för att bevara det historiska brittiska arvet. Instagramfoton av Lady Gaga med frallor i en soffa, en formel1-stjärna med bulldog och en friidrottsstjärna med frallor. FCI:s ordförande är uppenbarligen högst flexibel, när det gäller innebörden av begreppet nationalarv, och lika förtjust i stora bokstäver som alltid. DOGS ARE A PRIVATE MATTER, MEMBERS OF OUR HOUSEHOLD!

En privatsak som bara rör hushållets medlemmar? Så sa man förr om kvinnomisshandel också, men numera är både lagen och den allmänna opinionen emot och i slutändan är det lagen som gäller.

Tomas Jakkel tar sin uppgift som talesman för ett internationellt säljarskrå på stort allvar, men han har kanske inte riktigt förstått hur motståndet mot gränslösheten växer.


Bodil Carlsson


P S: Från England finns uppgifter om att bulldoggar ökar som andel av hundar överlämnade till rescue. Folk har inte råd med veterinärkostnaderna. Lady Gaga behöver ni inte oroa er för; källor på nätet uppskattar hennes personliga förmögenhet till mellan 150 och 300 miljoner dollar. Hon har råd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar