söndag 25 mars 2012

HELGEN SOM GICK



Antydningar om att det här barnet på något sätt skulle påminna om Fredrik Reinfeldt som grubblar över opinionsiffrorna avvisas bestämt. Det är tvärtom ett fantastiskt vackert och begåvat barn, rent objektivt nummer två i världshistoriens långa lista över vackra barn. Hans mor är oense med mig om hans placering, men det är förlåtet - hon har inget minne av ansiktet på förstaplatsen.

Hursomhelst döptes den lille killen och söndagen ägnades åt trädgårdskrattning, hundar, blåsippsskådande och annat sånt som ger livet lite slagsida åt det goda hållet.
Vi återkommer väl.


Bodil Carlsson

6 kommentarer:

  1. Grattis till mormorskapet!...kanske? :) Vilken fin liten kille. Absolut inte lik Fredrik! Och han är säkert mycket smartare än Reinfeldt också! ;)

    SvaraRadera
  2. Tack! Striden om hans framtid pågår redan... mor vill att han ska ha samma jobb som mormor, mormor vill att han ska bli collieälskare och framstående gammalrosodlare, morfar att han snabbt ska lära sig tala så att det går att läsa morfars favoritsagor - och hans far vill att han ska gilla BANDY!!!

    SvaraRadera
  3. Ojoj, jag tror han kommer ta er alla med STORM!

    SvaraRadera
  4. Beror väl på, Carolin... Bara så du vet det, någon BANDYSPELARE vill jag inte ha i familjen! :-)
    Nä, de gamla rosorna.... och lite häst till husbehov....och så collies, that´s what life is made of, och nog ska gamla mormorstanten se till att det arma barnet får lära sig.

    SvaraRadera
  5. Men en bandyspelande rosodlare med Collies? Det vore väl något? :-)

    SvaraRadera
  6. Haha ja bara han inte blir allergisk så blir det väl bra.
    Jag åkte bil med en Sheltie igår, jättemysigt! Men funderar på en sak, de har ju väldigt stark vallinstinkt, och det märks tydligt. Han springer fram och tillbaka som ett jihu när alla inte är samlade på samma ställe. Jag tycker synd om honom, hur upplever hunden det egentligen? Blir den inte väldigt stressad?
    Glad Påsk! Ät choklad :)

    SvaraRadera